ÚJÉVI HATALMAS KEDVEZMÉNY!

"Íme az Útmutató, Hogyan Válj Vonzó Férfivá, Aki Képes Egy Hozzá Illő, Intelligens és Csinos Nőt Meghódítani..."

...Lépésről-Lépésre Tanulod Meg: Mikor Mit Mondj, Tegyél, Reagálj és Hogyan Viselkedj Magabiztosan Nők Társaságában, Hogy Vonzalmat Tudj Bennük Kelteni.

Online programunkkal:

Megtanulhatsz vonzalmat kelteni a nőkben és csúcsra fejlődhetnek az ismerkedési képességeid
Megerősítheted az önbizalmadat  és segíthet a nőkkel kapcsolatos félelmeidet leküzdeni
Képessé válhatsz magadnak választani egy hozzád illő barátnőt és képes lehetsz őt hosszútávon meg is tartani

» Már a Program Végzése
Közben Barátnője Lett! »

Sok száz férfi végezte már el sikerrel az online programunkat az elmúlt 10+ évben (a régebbi verzió még PuaEgyetem néven volt ismert). Hallgasd meg őket, honnan indultak és hova jutottak vele.

"A program hatására bátran megszólítok most már bárkit a visszautasítás félelme nélkül, telefonszámot, randit tudok leszervezni. Felszabadultam és pozitívabb vagyok, ráadásul azóta már barátnőm is van. Mindenkinek ajánlom aki kicsit is fél a csajoktól, vagy kifogy a szóból és sokszor nem tud mit mondani!" - K. Richárd

"A legnagyobb szerelmeimet nem tudtam megszerezni, ezért regisztráltam. Rögtön az interneten keresztül új tudásanyaghoz juthatok és mióta tag vagyok magabiztosabb lettem, már tudom, hogyan kell viselkedni, hogy egy lányban vonzalmat keltsek. Megváltozott az életem, köszönöm!" - Cs. János

15 éve kutatjuk a legjobb utat a nők meghódításához és a varázslatos párkapcsolat eléréséhez.

EZT KELL TUDNOD A BARÁTNŐM LESZ
ONLINE PROGRAMRÓL:

15 év tAPASZTALATA, 10.000+ nő MEGSZÓLÍTÁSA ÉS
a legjobban működő több száz stratégáink.

Hihetetlen rejtett kamerás videók

Éles videókon láthatsz minket oktatókat és tanítványainkat sikeresen ismerkedni, melyeken MINDENT kielemzünk neked.

48 db lecke = minden, ami fontos

48 db videót tartalmaz a program  (átlagban 0,5 óra) a nők meghódításáról a megszólítástól kezdve a vonzalomkeltésen át a boldog párkapcsolatig.

Gyakorlatok minden napra

Minden napra letölthető gyakorlatok 3 szinten (kezdő, középhaladó, haladó). Tele a legjobban működő, 1000x letesztelt módszereinkkel.

SOK EZER FÉRFI SIKERE A BIZONYÍTÉK!!

Erősebb önbizalom és vonzalom a nőben!

Mindezt az otthonodban kezdheted el megtanulni és MOST valóra váltani...

MIRE VÁRSZ MÉG? HOGY MAJD
BEKOPOG AZ AJTÓDON ÁLMAID NŐJE?


Ez az otthonodból végezhető szuper tanfolyam nem a nők manipulálásáról szól, és nem is csajozós dumák bemagolásáról.

Online tanfolyamunkkal megtanulod, hogyan hozd elő a hiteles és vonzó személyiségedet úgy, hogy a hozzád illő nők meglássák benned a maszkulin, lelkileg erős, hiteles férfit.

Még akkor is, ha programozóként dolgozol a 4 fal között és a legunalmasabb életet éled jelenleg, megmutatjuk neked, hogyan lehet a Te életed is egy olyan vonzó dolog, melyre egy hozzád illő okos és csinos nő vágyik.

Minden részletre kiterjedően láthatod élesben: hogyan kelts vonzalmat a nőkben:

Valódi rejtett kamerás felvételek, melyekből mindent megtanulhatsz

A BÁTOR MEGSZÓLÍTÁS LÉPÉSEI

Már az 1. rejtett kamerás videóban látni fogod, mi oktatók mennyire bátran merjük kommunikálni már az első másodperctől a gondolatainkat és érzéseinket a nők felé. Rejtett kamerás csajozási videókon mutatjuk be az oktatásunk menetét, módszereit és részletesen elmagyarázzuk, hogyan képzünk már évek óta teljesen kezdő srácokból igazi férfiakat és érjük el, hogy ez az önbizalom tartós is legyen!

TUDD, HOGY MIKOR MIT MONDJ

Mikor mit mondj egy nőnek? Állandóan kifutsz a mondanivalóból és csak állsz előtte bambán, míg ő faképnél hagy? A 3. barátnőszerzési leckében olyan könnyen tanulható beszélgetési tippeket fogok adni Neked, melyeket használva egyre kevésbé lehet gondod a "csajozós dumákkal vagy szövegekkel". Mindig tudsz majd olyat mondani, mely vonzalmat kelt a nőben irántad és újra találkozni akar Veled.

Nem tudod, mivel szólítsd meg? Aztán kifutsz szóból?

Hogyan lehet megszerezni egy nő számát akár percek alatt?

TELEFONSZÁMBÓL RANDI

Már a 4. leckében részletesen bemutatjuk Neked ezt olyan rejtett kamerás videókon, melyektől LE FOG ESNI AZ ÁLLAD!

Sőt már az 1. rejtett kamerás videóban látni fogod, mi oktatók mennyire bátran merjük kommunikálni már az első másodperctől a gondolatainkat és érzéseinket a nők felé.

Mindez mesterkélt csajozós dumák és gagyi csajozós szövegek nélkül, őszintén és magabiztosan.

NŐI TESZTEK KIVÉDÉSE

Hogyan kezeld az eddig számodra "láthatatlan" női teszteket, melyeken eddig sorozatosan elbuktál? Már az első rejtett kamerás csajozós videóban (melyet 1 percen belül láthatsz, ha regisztrálsz) felhívom a figyelmedet azokra a női tesztekre, melyeken a legtöbb férfi megbukik és ezzel elszúrja az ismerkedést, hiszen nem tud róluk. Te ismerni fogod őket és ha begyakorlod a párkeresést, akkor idővel nem fog többé gondot okozni a barátnőszerzés.

Elhasaltál eddig a nő teszteken? Tudd meg, hogyan kezeld őket!

Hogyan kelts vonzalmat a nőkben?

A VONZALOMKELTÉS TITKAI

Mitől éreznek a nők egy férfi iránt vonzalmat?

Mi a vonzalom alapja? Hogyan működik az élő sikeres ismerkedés és társkeresés?

Ebben a leckében megismered a vonzalom alappilléreit, ezáltal a végre megtalálhatod az utat a hozzád illő nőkhöz és a visszautasítások helyett, végre elkezdhetsz velük magabiztosabban flörtölni.

Adunk pár jól működő stratégiát, de nem kell bemagolnod csajozási szövegeket ahhoz, hogy végre barátnőd legyen!


Sok 100.000+ férfinak segítettem a fejlődésben az elmúlt 15 évben

MIT FOGSZ MEGTANULNI?

Íme a leckék pontos leírása:

1-4 Lecke

Félelmek legyőzése, Felszabadulás és szociális szabadság (rejtett kamerás felvétel),, Nők megszólítása bárhol, bármikor, Megszólítás után hogyan tovább (rejtett kamerás felvétel)

5-8 Lecke

Beszélgetés nőkkel folyékonyan, Telefonszám és vonzódás 2 perc alatt (rejtett kamerás felvétel),, Férfi és női testbeszéd jelek és jelentéseik, Extrém vonzalom a buszmegállóban I. (rejtett kamerás felvétel)

9-12 Lecke

A vonzódás alapjai és a vonzalomkeltés módszerei, Extrém vonzalom a buszmegállóban II. (rejtett kamerás felvétel),, Kvalifikálás, cold-reading technikák és bókolás, "Anya-lánya" az utcán hihetetlen sikerrel (rejtett kamerás felvétel)

13-16 Lecke

Női tesztek és a wingelés technikái, Az egyetlen módszer a hoszteszekkel való ismerkedéshez (rejtett kamerás felvétel), Bizalom és ragaszkodás megteremtése, Bátorság és lelki erő

17-20 Lecke

Az éjszakai ismerkedés módszerei, Játékosság a flörtölésben, Telefonszámszerzéstől az első hívásig és SMS-ig, A randira hívó első hívás (élő telefonbeszélgetés felvétele)

21-24 Lecke

Minden a randiról: mikor, hol, mit és meddig, Szerepjátékkal hódítani az utcán (rejtett kamerás felvétel), Haladó módszerek a nőkkel való társalgáshoz, Férfi-női polaritás

25-28 Lecke

A nőkkel való fizikai érintkezés létrája, A fizikai érintkezés burkolt technikái (rejtett kamerás felvétel), Szerezz barátokat és hódíts szociális kör létrehozásával, Az intimitás

29-32 Lecke

Turbó fokozatú önfejlesztési tanácsok, Csajozós sztori I. (megtörtént történet), Flörtölés nőkkel mesterfokon, Bámulatos nappali ismerkedés (rejtett kamerás felvétel)

33-36 Lecke

Ismerkedési stratégiák a tánctérre, Így csajozz a tánctéren (rejtett kamerás felvétel), A magabiztosság átütő ereje, Döntéshozó képesség és kitartás

37-40 Lecke

Pozitív gondolkodásmód váltás, Személyiségfejlődés lépései, A felizgató beszéd technikái, Egy oktató példája a férfiasság erősítéséhez

41-44 Lecke

A bátorság vezérelt élet, Tánctéri hódítás és barátnők kezelése (rejtett kamerás felvétel), Mit tegyél és mit ne az ágyban?, Őrült csókzárás (rejtett kamerás felvétel)

44-48 Lecke

Barátnőszerzés és párkapcsolat kialakítás, Vonzalomkeltés az éjszakában (rejtett kamerás felvétel), A párkapcsolat mélyítése, problémák megelőzése és kezelése, Önbizalom egy új nézőpontból

Nekik is a BARÁTNŐM LESZ program segítségével erősödött meg az önbizalmuk és lett párkapcsolatuk.

Így érheted el, hogy
mielőbb álombarátnőd legyen:

Rejtett kamerás videók, ahol élőben láthatsz minket oktatókat és tanítványainkat vonzó nőkkel ismerkedni, a megszólítástól a számszerzésen, csókon, randin át a párkapcsolatig.
Bárhonnan, bármikor elérhető online platform - akár okostelefonról, tabletről vagy a számítógéped elől eléred a heti új leckéket és a napi új feladatokat.
Egy szuperül működő terv,  hogy pontosan mit csinálj ahhoz, hogy mielőbb barátnőd legyen! Megfogod látni: a segítségünkkel és egy pontos, precízen megtervezett programmal és teendő-listával sokkal könnyebb, mint egyedül nekivágni!
Házi-feladatok, megszólítási szövegek, vonzalomkeltő viselkedésminták minden napra, 48 héten keresztül, 3 különböző szinten (kezdő, középhaladó, haladó)

EZT ÉRHETED EL A PROGRAMMAL:

Pozitív változás #1:

Hogyan kommunikálj magabiztosan hozzád illő, vonzó nőkkel és érd el, hogy később találkozni akarjanak veled.

Pozitív változás #2:

Hogyan küzdd le a belső gátakat és félelmeket és merj megszólítani csinos nőket. Tudd, hogy mikor mit mondj.

Pozitív változás #3:

Hogyan erősítsd meg az önbizalmadat és alakíts ki egy tartós párkapcsolatot egy olyan nővel, akivel leélnéd az életedet.

Pozitív változás #4:

Hogyan sajátíts el egy hiteles és őszinte gondolkodásmódot és hitvallást, mely valós belső értékeken alapszik.

ÍGY ÉRT EL ÁDÁM OTTHONÁBÓL SIKEREKET:

"A program előtt minden hibát elkövettem a nőkkel, amit lehetett. Megtanultam a videókból, hogyan kell dominánsnak lenni és vonzalmat kelteni. Bátrabb vagyok, odamerek menni nőkhöz, nem félek az elutasítástól, ha mégis bekövetkezik, akkor tudom miért volt. Azoknak ajánlanám, akik az otthonukban szeretnének fejlődni." - V. Ádám

MENNYIBE KERÜL A KÉPESSÉG, HOGY SIKERES LEGYÉL A NŐKNÉL ÉS VONZÓ BARÁTNŐD LEGYEN?

15 év munkáját, 10.000+ nő megszólításának és 4.000+ férfival való coaching tapasztalatát tettem bele az online programba.

Ennek a hihetetlen mértékű tudásnak, mely nem csak elméletet, hanem rengeteg gyakorlati részt tartalmaz:

Az értéke 1.000.000 Ft.

Az árát mégis úgy lőttem be, hogy bárki meg tudja engedni magának.

Több kifogásod tehát nem lehet.

Oktatásunk már 8 éve bizonyítottan működik sok-sok ezer férfinál.

Most rajtad áll, hogy élsz-e vele.

ÚJÉVI KEDVEZMÉNYES
HAVI TAGSÁG

16.970 Ft / hó helyett csak 9.970 Ft / hó

48 db profi videó (fokozatos hozzáférés)
Rejtett kamerás videók
Házi feladatok minden napra
Zárt Facebook csoport
Minden hónapban 4 új videó nyílik meg

1 RÉSZLETBEN MÉG NAGYOBB KEDVEZMÉNNYEL

200.000 Ft helyett
csak 79.970 Ft

48 db profi videó (azonnali hozzáférés)
Rejtett kamerás videók
Házi feladatok minden napra
Zárt Facebook csoport
Azonnali hozzáférés a teljes anyaghoz féláron

- 100% LEMONDÁSI GARANCIA -


A HAVIDÍJ
BÁRMIKOR LEMONDHATÓ

Ha a havidíjas előfizetést választod és valamiért nem lennél elégedett az anyaggal (ilyen egyébként még nem történt, mert annyira jó!), akkor bármikor lemondhatod és több havidíj nem kerül levonásra. Ez esetben természetesen megszűnne a hozzáférésed is.


GYAKORI KÉRDÉSEK

Mennyi időt szánjak a program elvégzésére?

A legjobb anyagot állítottuk össze, így rengeteg tudásunk és módszerünk válik elérhetővé számodra. Ha nem is rágod végig magadat az összes videón és anyagon, napi 15-30 perc ráfordítással nagy mértékű változást és fejlődést  tapasztalhatsz.


Még teljesen kezdő vagyok, sosem volt barátnőm. Jó ez nekem?

A program résztvevőinek jelentős része teljesen kezdő, így ezzel nem leszel egyedül.

Ezen kívül az egész képzés lépésről-lépésre van felépítve, minden részletre kiterjedően - így egyáltalán nem gond, ha még nincs ezen a területen tapasztalatod. Mindenki a saját fejlődésének ütemében tud előrelépéseket tenni, mert a gyakorlatok úgy vannak kitalálva, hogy csak annyira lépsz ki a komfort zónádból, amennyire te akarsz.

Ha esetleg félsz nőket megszólítani - akkor ezen se aggódj, semmi sem kötelező - haladj a saját ütemedben, pontosan ezért vannak 3 szinten a napi feladatok, köztük a teljesen kezdőknek is.

Gyere el és tapasztald meg végre, hogyan érezheted jól magadat, miközben vonzó nőkkel beszélgethetsz!

Most csatlakozzak vagy még várjak?

Ó ha tudnád, hogy hányan küzdenek ezzel a kérdéssel.

Az eddigi több száz férfiból aki részt vett a programon - rengetegen írták meg nekem utólag és vallották be, hogy ha tudták volna, hogy ez a program ennyire sok erőt ad és ekkora sikereket lehet vele elérni, nem vártak volna sokat, mire belevágnak.

Miért is gondolkozhatsz most ezen az azonnali jelentkezés helyett:

1. Sok embert a bizonytalantól való félelem tart vissza a jelentkezéstől.

Talán még nem nézted végig az összes bemutató-videót, nem hallgattad végig a rengeteg véleményt a korábbi részvevőktől. Nézd végig mindet és látni fogod, hogy mennyire különböző személyiségű és korú férfiaknak tudott mind-mind sok erőt adni.

2. Vannak, akik még ücsörögnének kicsit a komfort zónában, hogy majd később.

Nem tudják még, hogy minden elmulasztott nappal, hónappal, évvel csak nehezítik a helyzetüket, mert az idő megy, és a berögzült, lehúzó minták csak erősödnek. Miközben a programmal egy teljesen új irányban, új mintákkal tudnának elindulni végre felfelé. A siker felé. 1-2 év múlva idősebb leszel és nehezebb lesz. Most a legkönnyebb.

3. A harmadik gyakori kérdés, hogy áldozzanak-e rá ennyit anyagilag.

Erre sem bonyolult a válasz. Mennyit ér meg neked az a tudás, tapasztalat és siker, hogy te választhatsz magadnak hozzád illő barátnőt?

Hogy már nem kell szoronganod attól a gondolattól, hogy szűzen / nőkkel sikertelenül halsz meg?

Hogy lesz egy csodálatos családod? Gyerekeid?

Hogy erősödhet az önbizalmad az életed szinte összes területén?

Ez mind mennyit ér meg neked?

Mert elárulom, hogy az online program áránál csak 1 év alatt sokkal többet költesz el pótcselekvésekre. Olyan pótcselekvésekre, mellyel a sikertelenség érzését akarod tompítani.

Viszont ez csak rövid ideig lehetséges és mindig egyre nagyobb dózisra lesz belőle szükséged.

Miért nem választod a külső "ragtapasz" helyett, inkább a végleges, belső megoldást?

Korábbi résztvevők mondták el nekem személyesen, hogy most már belátják: akkor kellett volna egyből eljönniük, mikor először rátaláltak az oldalra. Akkor már nem itt tartanának.

Inkább kértek volna kölcsön - mert igazából erre a sikerre vágytak a legjobban és nem arra, hogy sörrel a kezükben bámulják a csajokat a tengerparton.

Szóval ezek tudatában dönts belátásod szerint, hogy mikor csatlakozol!?

Mi van ha túl idős vagyok?

A résztvevők egy része az 50-en is túl van már, mikor ránk talál és jelentkezik.  

Ők koruk ellenére döntöttek úgy, hogy nem engednek a "csábító" mamahotelnek, lesüllyedésnek, korábbi kudarcok lehúzó gondolatainak.

Rajtad áll, hogy megragadod-e végre a saját életedet, a saját férfierődet.

Számtalan korábbi 50+-os társunk fejlesztette fel képességeit és lett végül párkapcsolata a programnak köszönhetően.

Így te döntesz.

Választod a süllyedést ahol nem csak egyre idősebb, de egyre fájóbb is lesz a sikertelenség.

Vagy eljössz a már 14 éve bizonyítottan sikeres sok száz fő által hogy megszerezd az önbizalmat, erőt és tudást, hogy végre te választhass magadnak egy hozzád illő nőt társnak!

A labda a te térfeleden pattog és egy életre eldöntheti az utadat.

Vidéken / külföldön élek. Ez gond?

Az itt hallott, látott és tanult módszerek hátterében társasági és szociálpszichológiai kutatás áll. Így bármelyik országban vagy közösségben is élsz, függetlenül attól, hogy kis faluban vagy nagy városban laksz. Nyilvánvalóan fontos, hogy emberek közé menj és ott alkalmazd a tanult módszereket.

Mennyibe kerül a tagság?

Kedvezményesen 9.970 Ft havonta, de ha a teljes programot kéred egy összegben, akkor 60% kedvezményt adunk neked!

Hogyan tudok fizetni? Akár utalással is?

Alapvetően bankkártyával tudsz, de ha külön kéred emailben az egyösszegű 50%-os kedvezményes fizetést, akkor átutalással is megoldható. Ez esetben írj kérlek nekem emailt: adam (kukac) freiwill.hu

Honnan tudhatom, hogy tényleg megkapom a hozzáférést és ez nem átverés?

Vállalkozásom hátterében több, mint 1 évtizede hivatalos cégek állnak, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki.

Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Ki fog tudni erről? Kapok-e bármit postán?

Semmit nem küldünk postán, mivel a program teljesen online és még a számlát is emailben kapod meg. Ezen kívül még a bankkártyás fizetési bizonylatról sem lehet majd megmondani, hogy mit vásároltál. Szóval ne aggódj, nem fog erről tudni senki rajtad kívül.


Megoldod végre életed
egyik legfontosabb kihívását?

Mit lépnél, ha biztos lennél benne, hogy nőni fog az önbizalmad és előre fogsz lépni a fejlődésben, ha követed az útmutatásainkat?

Egy bizonyítottan működő, fokról-fokra haladó folyamat, mely segít vonzalmat kelteni a nőkben és olyan képességekre szert tenni, mellyel végre hozzád illő barátnőd lehet.
Könnyen alkalmazható és tanulható tippek és gyakorlatok, melyek hatására pozitív változások történhetnek a szociális és szerelmi életedben.
A sokak által már kijárt út, hogy végre jól érezd magadat a bőrödben férfiként és  többé nem kelljen aggódnod emiatt.
Csodálatos változások történhetnek veled, ahogyan hónapról-hónapra újabb leckéket, videókat és feladatokat fogsz kapni, melyek segítségével még tökéletesebbre csiszolhatod a kommunikációs képességeidet.

Olyan férfivá válhatsz, aki képes a nőkben vonzalmat kelteni, és ez nem tűnik el,
amint kijózanodtál.

Na már most, van egy jó
és egy rossz hírem:

A rossz hír, hogy ez időbe kerül.

Egy vonzó férfivá válni, aki magabiztos, határozott és céltudatos nem pár óra munkája. Ez egy folyamat.

Egy tudományosan igazolt folyamat, melyet már több ezer alkalommal sikeresen leteszteltünk és tökéletesre csiszoltunk.

Nincsenek rövid utak. Hatékony utak vannak.

Meg kell hoznod a döntést, hogy akarod-e?

Akarod a változást, akarod a magabiztosságot, a csodálatos nőket, a boldog párkapcsolatot és ezért megteszed a kellő lépéseket és követed az útmutatásainkat.

Ehhez időre van szükséged és olykor lesznek akadályok is, de...
A jó hír az, hogy ezt mind lehetséges elérni.

Ha követed az útmutatásainkat egy teljesen megváltozott, karizmatikus és férfivá válhatsz.

Persze, tudom ezek nagy ígéretek, de tényleg így működik.

Rálépsz egy olyan útra, melyre a legtöbb férfi sosem merne rálépni.

Kilépsz a komfort zónádból, mert akarod a változást.

Ennek hatására az életed egy folyamatos, izgalmakkal teli kalandos úttá válhat.

Te dönthetsz, hogy: soha többé nem leszel sem magányos sem egyedülálló.

Csapj bele most, hogy a korábbi halogatásod miatt
már több sikerről ne maradj le!

Vesztenivalód csak akkor van, ha nem döntesz és vársz tovább a nem létező "csodára." A csodát te hozhatod létre, ahogy már sokaknak sikerült.

© Minden jog fenntartva. 

ÁSZF | Cookie kezelés | Adatvédelem és Jogi Nyilatkozat

 EMAIL: adam (kukac) freiwill.hu

Starting Soon! Get Your Masterclass Access

Enter your email to save your place on the Masterclass

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

KÉRD AZ INGYENES RÉSZEKET MOST!

Add meg az email címedet, hogy elküldhessük neked az ingyenes videókat!

Adatod 100% biztonságban van, SSL titkosítással kezeljük és bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

Close