BaratnomLesz.hu

Pár lépésre vagy a titkos tudástól

BarátnőmLesz PRO előfizetés

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? 

Hívj minket: +36.70.428.6190

vagy írj nekünk: adam (kukac) freiwill.hu

Adataid a regisztrációhoz

Számlázási címed (nem küldünk semmit postán!)

Bankkártya adatok

Most fizetendő

Később fizetendő, ha nem mondod le

Bármikor lemondhatod az előfizetést

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod és megszüntetheted gond nélkül.

mastercard

100% Biztonságos fizetés

Fizetésed 100%-ig biztonságos 256-bites titkosítással történik a Stripe rendszerén keresztül. Mi nem kapjuk meg a bankkártya adataidat.

Ezt kapod az online sikerprogramban:

48 db lecke a barátnőszerzésről = minden, ami fontos (500.000 Ft érték)
Hihetetlen rejtett kamerás videók és elemzéseik - Éles videókon láthatsz minket oktatókat és tanítványainkat sikeresen ismerkedni, melyeken MINDENT kielemzünk neked. (300.000 Ft érték)
Gyakorlatok minden napra - Minden napra letölthető gyakorlatok 3 szinten (kezdő, középhaladó, haladó). Tele a legjobban működő, 1000x letesztelt módszereinkkel. (250.000 Ft érték)
BÓNUSZ: zárt Facebook csoport tagság a tagoknak, ahol kérdezhetsz és csatlakozhatsz közös terep-bevetésekhez (150.000 Ft érték)

K. Richárd

Igazolt tag

"A program hatására bátran megszólítok most már bárkit a visszautasítás félelme nélkül, telefonszámot, randit tudok leszervezni. Felszabadultam és pozitívabb vagyok, ráadásul azóta már barátnőm is van. Mindenkinek ajánlom aki kicsit is fél a csajoktól, vagy kifogy a szóból és sokszor nem tud mit mondani."

Cs. János

Igazolt tag

"A legnagyobb szerelmeimet nem tudtam megszerezni, ezért regisztráltam. Rögtön az interneten keresztül új tudásanyaghoz juthatok és mióta tag vagyok magabiztosabb lettem, már tudom, hogyan kell viselkedni, hogy egy lányban vonzalmat keltsek. Megváltozott az életem, köszönöm!"

Itt találkozhattál már velünk:

© Minden jog fenntartva.  Email: adam (kukac) freiwill.hu - Tel: +36.70.428.6190