AZ AJÁNDÉK ELÉRÉSÉHEZ HÁTRALÉVŐ IDŐD:

Szerezd meg nagy kedvezménnyel profi oktatóanyagaimat egy csomagban!

ÜLTESD GYAKORLATBA AZ ITT TANULTAKAT, HOGY MIELŐBB HOZZÁD ILLŐ vonzó barátnőd ÉS PÁRKAPCSOLATOD lEGYEN!

 70.000 Ft helyett
most csak 29.700 Ft!

Vonzalmat kelthetsz a nőkben 
Randizz a visszautasítások helyett
Pénzvisszafizetési garanciád van!

AZ AJÁNDÉK ELÉRÉSÉHEZ HÁTRALÉVŐ IDŐD:

TIÉD LEHET A "HOGYAN LEGYEN BARÁTNŐD"  BESTSELLER OKTATÓANYAGOM ÉS 2 BÓNUSZ!

ÉRD EL, HOGY A NŐK ÖRÖMMEL FOGADJÁK A KÖZELEDÉSEDET!

féltve őrzött titkok, hogyan lehet neked is vonzó és okos barátnőt minél előbb!

Bizonyítottan működő ismerkedési módszerek.

Nem számít ha még sosem szólítottál meg nőt életedben, vagy ha nem találod magadat szépnek. 

Tedd rá a kezedet a saját tapasztalataimra: 

10.000 nőt szólítottam meg, és több, mint 1000 órát töltöttem az ismerkedésben. 

Ha követed az útmutatást, sikered, erősebb önbizalmadat és rövid időn belül boldog párkapcsolatod lesz egy hozzád illő nővel!

+BÓNUSZ 1

Vonzó Férfi Program

Válj vonzó férfivá, akinek a személyiségét imádják a nők!

Az online programot elvégzők magabiztosabbá válnak: nőket könnyedén megnyerni, a karrierben és magánéletében egyre nagyobb sikereket elérni, és a sikeresebb kommunikációval működtetni egy egészséges párkapcsolatot.

Részei:

- Nyilvános Beszéd és a vele járó Félelmek/Gátlások Legyőzése
- Vonzó Férfi Testbeszéd
- Kezdeményezés, Beszélgetés és Vonzalomkeltés
- Meggyőzés
- Érzelmi intelligencia fejlesztés

+BÓNUSZ 2

Sziklaszilárd Önbizalom

100 % Gyakorlati tanácsok

Ismerj meg szuper gyakorlatias és gyorsan tanulható módszereket: hogyan lehet hosszútávon a belső önbizalmadat és az önbecsülésedet tartósan magas szinten átélni és folyamatosan profitálni belőle.

Rögtön működő önbizalom tuningoló technikákat mutatunk neked: csak csinálnod kell és ha kitartasz menni fog.

A sikeres működtetéséhez nem kell más az akaratodon kívül.

Ha van önbizalmad, akkor végre haladhatsz előre az életedben és az ismerkedésben. Ne várj tovább, ragadd meg a belső erődet!

+BÓNUSZ 3

VIP FB CSOPORT TAGSÁG

Meghívást kapsz a zárt Facebook csoportomba, ahol megismerkedhetsz hozzád hasonló helyzetben lévő férfiakkal, új barátokra találhatsz, csatlakozhatsz kezdeményezésekhez, terepezéshez.

 100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat!

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 15 évben! Szóval hajrá! 

» A SOK EZER EDDIGI SIKERSZTORIBÓL PÁR PÉLDA!

Több ezer férfi végezte már el sikerrel online programjainkat az elmúlt 15 évben. Hallgasd meg őket, honnan indultak és hova jutottak vele!

"A legnagyobb szerelmeimet nem tudtam megszerezni, ezért regisztráltam. Mióta tag vagyok magabiztosabb lettem, már tudom, hogyan kell viselkedni, hogy egy lányban vonzalmat keltsek. Megváltozott az életem, köszönöm!" - Cs. János

"A program hatására bátran megszólítok most már bárkit a visszautasítás félelme nélkül, telefonszámot, randit tudok leszervezni. Felszabadultam és pozitívabb vagyok, ráadásul azóta már barátnőm is van." - K. Richárd

"Ádám rávilágított, hogy nem szabad a nőknek alárendelődnöm. Megtudtam, hogy miért nem válaszolnak a nők az üzeneteimre. A férfiak erre maguktól nem jönnek rá, kell a segítség. " - V.Norbi

"Rengeteg bosszúságot és felesleges időt lehet vele megspórolni, ha tudod hogyan kell jól chatelni. 

Kell egy jó edző és így más, mintha csak magamtól próbálkoznék. " - L.Gábor

ENNYI IDŐD MARADT, HOGY MEGKAPD AZ AJÁNDÉK BÓNUSZOKAT 40.000 FT értékben!


GYAKORI KÉRDÉSEK

Mennyi időt szánjak a program elvégzésére?

A legjobb anyagot állítottuk össze, így rengeteg tudásunk és módszerünk válik elérhetővé számodra. Ha nem is rágod végig magadat az összes videón és anyagon, napi 15-30 perc ráfordítással nagy mértékű változást és fejlődést  tapasztalhatsz.


Még teljesen kezdő vagyok, sosem volt barátnőm. Jó ez nekem?

A program résztvevőinek jelentős része teljesen kezdő, így ezzel nem leszel egyedül.

Ezen kívül az egész képzés lépésről-lépésre van felépítve, minden részletre kiterjedően - így egyáltalán nem gond, ha még nincs ezen a területen tapasztalatod. Mindenki a saját fejlődésének ütemében tud előrelépéseket tenni, mert a gyakorlatok úgy vannak kitalálva, hogy csak annyira lépsz ki a komfort zónádból, amennyire te akarsz.

Ha esetleg félsz nőket megszólítani - akkor ezen se aggódj, semmi sem kötelező - haladj a saját ütemedben, pontosan ezért vannak 3 szinten a napi feladatok, köztük a teljesen kezdőknek is.

Gyere el és tapasztald meg végre, hogyan érezheted jól magadat, miközben vonzó nőkkel beszélgethetsz!

Most csatlakozzak vagy még várjak?

Ha meg akarod kapni a nagy kedvezményt a 3 bónusszal együtt, akkor érdemes most csatlakoznod!

Egyébként ha tudnád, hogy hányan küzdenek ezzel a kérdéssel.

Az eddigi több ezer férfiból aki részt vett a programjainkon - rengetegen írták meg nekem utólag és vallották be, hogy ha tudták volna, hogy ez a program ennyire sok erőt ad és ekkora sikereket lehet vele elérni, nem vártak volna sokat, mire belevágnak.

Miért is gondolkozhatsz most ezen az azonnali jelentkezés helyett:

1. Sok embert a bizonytalantól való félelem tart vissza a jelentkezéstől.

Talán még nem nézted végig az összes bemutató-videót, nem hallgattad végig a rengeteg véleményt a korábbi részvevőktől. Nézd végig mindet és látni fogod, hogy mennyire különböző személyiségű és korú férfiaknak tudott mind-mind sok erőt adni.

2. Vannak, akik még ücsörögnének kicsit a komfort zónában, hogy majd később.

Nem tudják még, hogy minden elmulasztott nappal, hónappal, évvel csak nehezítik a helyzetüket, mert az idő megy, és a berögzült, lehúzó minták csak erősödnek. Miközben a programmal egy teljesen új irányban, új mintákkal tudnának elindulni végre felfelé. A siker felé. 1-2 év múlva idősebb leszel és nehezebb lesz. Most a legkönnyebb.

3. A harmadik gyakori kérdés, hogy áldozzanak-e rá ennyit anyagilag.

Erre sem bonyolult a válasz. Mennyit ér meg neked az a tudás, tapasztalat és siker, hogy te választhatsz magadnak hozzád illő barátnőt?

Hogy már nem kell szoronganod attól a gondolattól, hogy szűzen / nőkkel sikertelenül halsz meg?

Hogy lesz egy csodálatos családod? Gyerekeid?

Hogy erősödhet az önbizalmad az életed szinte összes területén?

Ez mind mennyit ér meg neked?

Mert elárulom, hogy az online program áránál csak 1 év alatt sokkal többet költesz el pótcselekvésekre. Olyan pótcselekvésekre, mellyel a sikertelenség érzését akarod tompítani.

Viszont ez csak rövid ideig lehetséges és mindig egyre nagyobb dózisra lesz belőle szükséged.

Miért nem választod a külső "ragtapasz" helyett, inkább a végleges, belső megoldást?

Korábbi résztvevők mondták el nekem személyesen, hogy most már belátják: akkor kellett volna egyből eljönniük, mikor először rátaláltak az oldalra. Akkor már nem itt tartanának.

Inkább kértek volna kölcsön - mert igazából erre a sikerre vágytak a legjobban és nem arra, hogy sörrel a kezükben bámulják a csajokat a tengerparton.

Szóval ezek tudatában dönts belátásod szerint, hogy mikor csatlakozol!?

Mi van ha túl idős vagyok?

A résztvevők egy része az 50-en is túl van már, mikor ránk talál és jelentkezik.  

Ők koruk ellenére döntöttek úgy, hogy nem engednek a "csábító" mamahotelnek, lesüllyedésnek, korábbi kudarcok lehúzó gondolatainak.

Rajtad áll, hogy megragadod-e végre a saját életedet, a saját férfierődet.

Számtalan korábbi 50+-os társunk fejlesztette fel képességeit és lett végül párkapcsolata a programnak köszönhetően.

Így te döntesz.

Választod a süllyedést ahol nem csak egyre idősebb, de egyre fájóbb is lesz a sikertelenség.

Vagy eljössz a már 14 éve bizonyítottan sikeres sok száz fő által hogy megszerezd az önbizalmat, erőt és tudást, hogy végre te választhass magadnak egy hozzád illő nőt társnak!

A labda a te térfeleden pattog és egy életre eldöntheti az utadat.

Vidéken / külföldön élek. Ez gond?

Az itt hallott, látott és tanult módszerek hátterében társasági és szociálpszichológiai kutatás áll. Így bármelyik országban vagy közösségben is élsz, függetlenül attól, hogy kis faluban vagy nagy városban laksz. Nyilvánvalóan fontos, hogy emberek közé menj és ott alkalmazd a tanult módszereket.

Hogyan tudok fizetni? Akár utalással is?

Alapvetően bankkártyával tudsz, de ha külön kéred emailben a határidőn belül, akkor átutalással is megoldható a fizetés. Ez esetben írj kérlek nekem emailt: info (kukac) baratnomlesz.hu, viszont így várnod kell pár napot, míg beállítjuk neked. 

A bankkártyás fizetéssel azonnal hozzáférsz az anyagokhoz és egyből elkezdheted tanulmányozni őket. Nagyon fognak tetszeni!

Honnan tudhatom, hogy tényleg megkapom a hozzáférést és ez nem átverés?

Vállalkozásom hátterében közel 15 éve hivatalos magyar cégek állnak, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát vagy e-nyugtát állítunk ki.

Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Ki fog tudni erről? Kapok-e bármit postán?

Semmit nem küldünk postán, mivel a program teljesen online és még a nyugtát / számlát is emailben kapod meg. Ezen kívül még a bankkártyás fizetési bizonylatról sem lehet majd megmondani, hogy mit vásároltál. Szóval ne aggódj, nem fog erről tudni senki rajtad kívül.

Csapj bele most, hogy a korábbi halogatásod miatt
már több sikerről ne maradj le!

Vesztenivalód csak akkor van, ha nem döntesz és vársz tovább a nem létező "csodára." A csodát te hozhatod létre, ahogy már sokaknak sikerült.

© Minden jog fenntartva. 

EMAIL: info (kukac) baratnomlesz.hu

Starting Soon! Get Your Masterclass Access

Enter your email to save your place on the Masterclass

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

KÉRD AZ INGYENES RÉSZEKET MOST!

Add meg az email címedet, hogy elküldhessük neked az ingyenes videókat!

Adatod 100% biztonságban van, SSL titkosítással kezeljük és bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

Close